5 Квітня 2023
Новини

У Бахмуті захисники відбили штурм 6-ти груп вагнерівців

У Бахмуті захисники відбили штурм 6-ти груп вагнерівців

Наступ російсько-окупаційних військ на Бахмут надзвичайними зусиллями стримують Сили оборони України, серед яких підрозділи Державної прикордонної служби.

Про це інформує ДПСУ, відео, оприлюднене командою DeepStateUA. Прикордонники розповіли про відбитий масований штурм ворога у промисловій зоні міста.

"Противник зосередив основні зусилля на спробі прориву рубежу оборони у промзоні міста-фортеці Бахмут. У цій локації на напрямку головного удару ворожих сил стояв один з опорних пунктів прикордонників. Бій розпочався увечері, а протистояння тривало до пізньої ночі.

У найзапекліший момент бою нашу позицію атакувало одночасно шість груп штурмовиків з числа ПВК "Вагнер". Українські оборонці нищили окупантів із мінометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї. Найманців, які лізли руїнами до шанців у ближній зоні, наші захисники закидали десятками осколкових гранат.

Попри перевагу в живій силі та активне застосування артилерії, російські зайди успіху досягти не змогли. Вогневим ураженням завдано значних втрат противнику, так лише вбитими ворог втратив 29 загарбників, а поранених нараховано не менше 40 осіб", - йдеться в повідомленні.

Відео, оприлюднене DeepStateUA, свідчить, що бійці Луганського прикордонного загону в Бахмуті ведуть бій за кожен будинок.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підтвердив, що ситуація в Бахмуті на Донеччині – найскладніша, однак ворог не контролює місто. Сили оборони ведуть запеклі бої із загарбниками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, донецьк
В тему