5 Квітня 2023
Новини

У Мелітополі колаборант втратив кінцівки від вибуху

У Мелітополі колаборант втратив кінцівки від вибуху

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що в результаті вибуху 3 квітня один із колаборантів втратив руку й ногу, а наслідки вибуху 5 квітня ще з'ясовуються. 

Про це повідомив Іван Федоров в етері національного телемарафону.

"У колаборантів паніка наростає, тому що останні два тижні – надто пекельні для рашистів. Лише останнє – це понеділок, коли один із колаборантів не впорався з технічною безпекою своєї автівки й залишився без руки, без ноги і в цілому такий недієздатний", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 3 квітня в тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль, внаслідок чого постраждав колаборант Максим Зубарєв. Федоров також розповів про "черговий вибух", що пролунав у західних і північних районах Мелітополя о 08:20 в середу 5 квітня.

За словами мера, у тій частині міста найчастіше бувають вибухи, тому що там розташований військовий аеродром і локомотивне депо. Крім того, там місцеві жителі останнім часом бачили скупчення російської техніки.

"Точно вороги вчергове понесли втрати, точно їхня вогнева міць постраждала, але трохи пізніше будемо володіти інформацією", – сказав Іван Федоров. 

Мер також зазначив, що у селищі Приазовське колаборанти почали в чатах писати, що росіяни "будуть зливати Мелітополь так, як Херсон". 

Тим часом, за словами Федорва, у списках української влади уже значаться 700 колаборантів по Мелітопольщині: це і представники влади, і вчителі, і водії локомотивів, які перевозили російську техніку. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему