4 Квітня 2023
Новини

лукашенко зустрівся з головним розвідником рф

лукашенко зустрівся з головним розвідником рф

Із директором Служби зовнішньої розвідки росії Сергієм Наришкіним 4 квітня зустрівся самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко і заявив про "дуже серйзні загрози". 

Про це повідомив наближений до лукашенка Telegram-канал "Пул первого", російське пропагандистське видання ТАСС і білоруське держвидання "Белта".

"У зв'язку з різними подіями у світі, і не остання причина тут і антитерористична, СВО (так росіяни називають війну проти України – ред.) російської федерації – операція, яка змусила нас з усіх боків подивитися на всі структури силового блоку. Як я часто кажу, не було б цього, то треба було б придумати, щоб нас десь підстьобнути. У зв'язку з цим працювати почали активно. Але загрози дуже серйозні. Часом неймовірні", - сказав лукашенко.

Повідомляють, що Наришкін прибув до резиденції лукашенка – Палацу незалежності в Мінську – вранці 4 квітня. У зустрічі також бере участь голова КДБ білорусі Іван Тертель.

Нагадаємо, 31 березня лукашенко під час послання білоруському народу заявив, що країни НАТО готуються до вторгнення на білоруську територію. Самопроголошений президент білорусі під час послання білоруському народу заявив, що російські війська на території країни підпорядковуються йому, а не президенту рф.

Загалом лукашенко левову частину свого послання до народу присвятив не білорусі, а російській війні проти України, багато разів наголошував на необхідності переговорів Зеленського і путіна, та також трохи полякав ядерною зброєю і тим, що росія нібито ще не розгорнула свою воєнну машину на повну міць.

3 квітня за дорученням лукашенка у білорусі почали перевірку бойової готовності Збройних сил білорусі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, олександр лукашенко, війна з Росією
В тему

Останні матеріали