1 Квітня 2023
Новини

«Бахмут та Авдіївка», - окупанти битимуться за них до останнього

«Бахмут та Авдіївка», - окупанти битимуться за них до останнього

Бахмут та Авдіївка є ключовими містами, які обрали для себе російська армія. Найближчими тижнями вони стануть для ворога «перспективою номер один».

Таку думку висловив працівник СБУ (2004-2015), консультант комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки та оборони Іван Ступак.

Щодо Бахмута, то він дуже обережно говорить, що ситуація змінюється у кращу сторону для України.

"На Бахмутському напрямку росіяни рухаються. Якщо подивитися на мапу, то вони собі обрали дві ключові точки, які є для них пріоритетними — Бахмут та Авдіївку. Вони навіть схожі за ситуацією. Ці міста за ситуацією наближені до оточення, росіяни все для цього роблять.

 Але ми дуже обережно кажемо про те, що таке плато виходить, принаймні, в Бахмуті — росіяни вже не можуть так активно рухатися так, як це було місяць тому, але вони ще і не відступають. Тобто сили вже дійсно вичерпуються, але говорити про це треба обережно, бо, дійсно, можуть бути десь і резерви, і додаткові мобілізовані.

Я думаю, що росіяни переадресували свої зусилля на Авдіївку, там їм теж дещо вдається. Ці два міста на найближчі тижні будуть для них перспективою номер один", - розповів він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, збройні сили україни
В тему