27 Березня 2023
Новини

У Мелітополі - вибухи біля казарм окупантів

У Мелітополі - вибухи біля казарм окупантів

У Мелітополі вранці 27 березня пролунали декілька вибухів.

Постраждала будівля, де розміщувались силові структури загарбників. Про це інформують мелітопольський міський голова Іван Федоров, РІА-Мелітополь, колаборант, так званий член "член головної ради адміністрації Запорізької області" Володимир Рогов і канал окупаційної адміністрації.

"У окупантів в Мелітополі "нічого не відбувається". У місті пролунало вже декілька вибухів. Що палає у ворога на цей раз, з'ясовуємо. Чекаємо гарних новин від ЗСУ", - зазначив мер міста.

Згодом Федоров опублікував фото диму на мікрорайоні поблизу кафе "Джокер" і ворожих казарм. Він додав, що постраждала захоплена росіянами будівля, де розміщувались ворожі силові структури. окупанти також повідомили про прильоти в Мелітополі. Колаборант Рогов опублікував відео одного з вибухів.

окупаційна адміністрація міста заявила, що внаслідок "артилерійського обстрілу" Мелітополя частково зруйновано будівлю біля багатопрофільного коледжу на проспекті 50-річчя Перемоги. Повідомляється, що пошкоджено кілька будівель і постраждали 4 людини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією, вибух
В тему