24 Березня 2023
Новини

П'ять ключових факторів затягування війни проти України

П'ять ключових факторів затягування війни проти України

Президент України Володимир Зеленський назвав п'ять ключових факторів затягування війни проти України.

Відповідне відео глава держави опублікував у своєму Telegram-каналі. 

По-перше, союзники не повинні затягувати процес передачі зброї для ЗСУ, насамперед дольнобійної. По-друге, Україні потрібні сучасні винищувачі і президент просить Захід їх поставити.

«Я вдячний за рішення щодо МіГ для України: це значно посилить захист нашого неба. Але ми потребуємо сучасніших літаків», – заявив Зеленський.

Третій чинник – затягування санкційних рішень. Президент зазначив, що тільки посилення санкцій проти росії може забезпечити безпеку на континенті та у світі.

«Четвертий приклад. Ми давно говоримо про організацію саміту «Формули світу». Всі ми чудово розуміємо, що в умовах, що склалися, багато лідерів, на жаль, не зможуть приїхати в Україну. Можемо організувати саміт в одній із світових столиць – одній із європейських столиць. Хіба це не надасть глобальної сили Європі? Точно додасть», – зазначив президент.

П'ятим чинником, на думку Зеленського, є затягування у зближенні України та Євросоюзу. Глава держави наголосив, що Україна готова до рішення про початок переговорів щодо членства у Євросоюзі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, війна з Росією
В тему