23 Березня 2023
Новини

Атака дронів на Київщині: під завалами знайшли 9-го загиблого

Атака дронів на Київщині: під завалами знайшли 9-го загиблого

Під час розбору завалів у Ржищеві рятувальники виявили тіло ще однієї людини, тобто кількість загиблих зросла до 9 осіб.

Про це інформують ДСНС Київської області, речниця ДСНС Київщини Вікторія Рубан у коментарі "Українській правді" та керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Загальна кількість жертв атаки – 9. Пошуково-рятувальна операція у Ржищеві завершена", - зазначила Рубан.

У ДСНС додали, що завали розбирали майже добу – роботи закінчили 00:52 23 березня.

Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що вночі з-під завалів дістали тіло коменданта гуртожитки, жінки 1966 року народження. Крім того, в результаті атаки росіян 9 людей постраждали і ще 20 осіб звернулись до лікарні із незначними травмами.

Нєбитов закликав українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги і спускатися в укриття.

Нагадаємо, вночі 22 березня у Києві та низці областей України оголошували повітряну тривогу. Через повітряну атаку ворога у Київській, Хмельницькій та Житомирській областях працювали сили ППО.

Повідомлялося, що українські захисники знищили 16 з 21 запущеного росіянами безпілотника "Шахед-136". Зокрема, над Києвом виявили 8 ворожих БПЛА, усі їх знищили. Спершу повідомлялося, що троє людей загинули та ще 7 дістали поранення у результаті нічної атаки росіян на місто Ржищів у Київській області. Були пошкоджені гуртожитки. 

Згодом стало відомо, що кількість жертв нічної дронової атаки росіян зросла до 4, а на вечір 22 березня повідомлялося про 8 загиблих. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, війна з Росією
В тему