22 Березня 2023
Новини

«П'яні вечірки» в Києві: третьому учаснику повідомили про підозру

«П'яні вечірки» в Києві: третьому учаснику повідомили про підозру

У Києві третьому організатору стрімів з вечірок, куди запрошували дівчат, знімали їх напівоголеними та чинили проти них насильницькі дії, правоохоронці повідомили про підозру.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора та начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Двох інших організаторів вечірок Андрія Ярину та Ярослава Домбровського поліція затримала на початку лютого 2023. Їм загрожує до 7 років в’язниці. Наразі за клопотанням прокуратури вони знаходяться під вартою.

Третьому 21-річному організатору стрімів повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи (ч. 3 ст. 153 КК України).

"За даними слідства, на одній із таких "вечірок" підозрювані використали безпорадний стан дівчини, з якою разом вживали спиртні напої. Вони вчинили стосовно неї насильницькі дії сексуального характеру, знявши все на мобільний телефон. У той же день відзнятий матеріал вони розмістили у соціальній мережі", – кажуть у Офісі Генпрокурора.

Слідчі також встановили, що блогер, раніше підозрюваний у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру, вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

"Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди", – говорять слідчі.

Клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному скеровано до суду.

Нагадаємо, група молодих людей створювала контент сексуально-насильницького характеру за участю жінок. Вони розпивали з ними спиртні напої, після чого здійснювали вульгарні дії, знімаючи все це на власні мобільні телефони. Відео за участю жінок викладали у Telegram-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, київ
В тему