22 Березня 2023
Новини

Атака дронів на Київщині: серед загиблих - водій «швидкої», який приїхав на порятунок

Атака дронів на Київщині: серед загиблих - водій «швидкої», який приїхав на порятунок
Внаслідок нічної атаки дронів на Київщині пошкоджено цивільний об'єкт та відомо про трьох загиблих.

На Житомирщині також є пошкодження, - повідомляє Київська ОВА.

Відомо про 7 поранених. За даними прокуратури, серед постраждалих — 11-річна дитина. Інформацію щодо постраждалих ще уточнюють. Людям надають допомогу. На пошкодженому об'єкті працюють підрозділи ДСНС, поліції та решта екстрених служб. Станом на 5:50 пожежу локалізували.

У ДСНС уточнили, що від атаки постраждало місто Ржищів. Там зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею. Сталася пожежа, яку ліквідували о 6:50. Під завалами, ймовірно, ще перебувають четверо людей. Тривають пошуки.

Серед загиблих водій швидкої допомоги, який приїхав на порятунок, повідомили в поліції області. До лікарень доставили понад 20 людей, хоча поранених від атаки семеро. Поліцейські та рятувальники евакуювали понад 200 людей. Доля ще п'яти людей невідома.

Крім того, на Житомирщині пошкодження зазнав об'єкт інфраструктури. Постраждалих немає. Загалом над областю вночі збили три безпілотники, повідомили в ОВА.

Нагадаємо, російські війська вночі 22 березня запустили по Україні 21 дрон «Шахед». Пуски зафіксували з північного напрямку (Брянська область рф). Українські військові збили 16 безпілотників. Про вибухи та роботу ППО повідомляли на Київщині, Житомирщині та у Хмельницькому. У КМВА заявляли, що всі дрони, які виявили в повітряному просторі навколо Києва, збили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією
В тему