21 Березня 2023
Новини

Вибухи в Джанкої: окупанти ввели режим НС

Вибухи в Джанкої: окупанти ввели режим НС

Після нічної атаки "українських дронів" окупаційна влада Джанкоя заявила, що ввела в місті режим надзвичайної ситуації муніципального рівня.

Про це інформують російські пропагандистські ЗМІ "РИА Новости" і RT.

окупанти також заявляють, що нібито всі безпілотники над Джанкоєм збили і що нібито всі вони "цілили в цивільні об'єкти і були начинені шрапнеллю і вибухівкою".

За словами радника так званого "глави Криму" Олега Крючкова, один дрон нібито був збитий над джанкойським технікумом, інші – нібито над житловими районами.

окупанти повідомляють, що в Джанкої постраждали кілька об'єктів, є пошкодження електромереж і поранений чоловік. При цьому Крючков запевняє, що залізниця та інфраструктура нібито не пошкоджені, і поїзди курсують за розкладом.

Нагадаємо, раніше кримчани у пабліках писали про серію вибухів, які чули у Джанкої. Окупаційна влада підтвердила, що "був приліт безпілотників".

Пізніше Головне управління розвідки МОУ повідомило, що вибух у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищив російські крилаті ракети "Калібр НК" під час їхнього транспортування залізницею.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, крим
В тему

Останні матеріали