20 Березня 2023
Новини

Депутат від «Слуги народу» став учасником смертельної аварії

Депутат від «Слуги народу» став учасником смертельної аварії

У ДТП, в результаті якої загинула людина, потрапив нардеп України Володимир Гевко.

Про це він написав у Facebook. Гевко, який представляє Тернопільську область, опублікував заяву, в якій висловив співчуття і пообіцяв співпрацювати зі слідством.

«Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли», – написав Гевко.

Також депутат запевнив, що з перших хвилин ДТП співпрацює зі слідством.

«Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях», – підкреслив він.

Особа потерпілого і точне місце аварії не розголошуються. У своїй заяві Гевко підкреслив, що глибоко засмучений інцидентом і готовий надавати підтримку родині жертви.

Зазначимо, Володимир Гевко є членом правлячої партії «Слуга народу» і заступником голови бюджетного комітету. Був обраний безпартійним кандидатом у 2019 році і приєднався до «Слуги народу» пізніше того ж року.

Розслідування інциденту триває, і очікується, що подальші подробиці з’являться найближчими днями.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року народний депутат фракції «Слуга народу» Олександр Трухін потрапив у ДТП. За даними ЗМІ, нардеп був п'яним і спровокував аварію дорогою з Полтави до Києва. За тиждень після ДТП нардеп заявив, що не перебував за кермом і співпрацював із поліцейськими при оформленні протоколів.

Також повідомлялося, що 14 вересня 2022 року кортеж Володимира Зеленського, повертаючись із візиту до Харківської області, потрапив в аварію у Києві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, аварія, слуга народу
В тему