13 Березня 2023
Новини

На Херсонщині ЗСУ ліквідували топофіцера росії

На Херсонщині ЗСУ ліквідували топофіцера росії

На Херсонському напрямку ще 1 жовтня 2022 року ЗСУ ліквідували топового російського офіцера Дениса Гутарьова.

Офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан "Штірліц" розповів, що інформація про знищення російського офіцера з'явилася тільки тепер. Відомо, що окупант був полковником.

"Успішно демобілізований начальник оперативного відділення 4 танкової дивізії полковник Денис Гутарьов", – заявив український офіцер.

За його даними, він загинув на Херсонському напрямку в ході переміщення ворожих підрозділів. Відомо, що Денис Гутарьов там успішно потрапив під авіаудар.

Варто зазначити, що його навіть включили у виставку в Амурському обласному краєзнавчому музеї, присвячену загиблим окупантам. Там росіяни дивились на тих загиблих, які прийшли з війною в Україну, щоб вбивати, нищити, ґвалтувати та красти. Щодо Дениса Гутарьова, то за ці дії путін навіть дав йому посмертно "зірку героя росії".

До слова, під українським Бахмутом тривають важкі бої – Збройні Сили України щодня знищують на цьому напрямку сотні окупантів. Так, тільки 12 березня там загинули 239 окупантів, ще 293 – поранені. За добу 12 березня ЗСУ ліквідували 710 ворогів, з 24 лютого 2022 року – 159 800 окупантів.

Десь серед цих загиблих є російський в'язень Владислав Данильченко. Він працював на ПВК "Вагнера", а в росії був засуджений на 20 років тюрми. Не досидів окупант всього два роки.

Сестра зека розповідала, що він був засуджений ще у 2000-х роках на 20 років. За попередніми даними, за вбивство, розбій, крадіжку, викрадення та навмисне псування майна. Варто зауважити, що окупант під час відбування покарання хизувався фотографіями з тюрми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією, збройні сили україни
В тему