0 0000
Новини

Чи отримав луцький супермаркет "Салют" відзнаку "Ревізора" ?

Чи отримав луцький супермаркет

Вчора ввечері команда програми «Ревізор: Магазини» на чолі з ведучою  Наталією Кудряшовою проводила ревізію в усім нам відомому супермаркеті "Салют", що на Грушевського,20.

На своїй сторінці у  Facebook користувач з ніком Svetik Lets повідомила наступне:
"Потрапила тільки що на "Ревізор", перевіряє супермаркет "Салют". От не вірю що вони не знали про приїзд "Ревізора", навіть холодильники 
за пару днів поставили нові. Так поспішали наводити порядок, що забули вказати код на товари. Я о 20:30 год ще ніколи не купувала теплого хліба!))) 
Дуже вдячна команді "Ревізор".  "Ахах))) У нас магазин такий чистий та товари розставлені як під лінійку, ще такого "Салюта" я не бачила)))", - йдеться в дописах Svetik Lets.

Наступний користувач, Юля Герасимчук, прокоментувала: "Вони ще на минулому тижні генеральне прибирання почали."

Команда перевірила кухню, м’ясний, сирний та рибний відділи, звертаючи увагу на маркування, температурний режим, чистоту, поведінку персоналу та ін.
Ведуча зробила низку зауважень щодо зберігання продукції, тощо.

З власних джерел стало відомо, що незважаючи  навіть на наведений поспіхом порядок, нове обладнання, присутність гарячої та свіжої випічки  супермаркет "Салют " таки не отримав відзнаку "Ревізора".
Дуже шкода, що наші супермаркети наводять порядок в торговому залі, з товарами, змінюють інтер'єр та обладнання тільки тоді, коли дізнаються  про перевірки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему