3 Березня 2023
Новини

Позаштатним радником Зеленського призначили очільника УЗ Камишіна

Позаштатним радником Зеленського призначили очільника УЗ Камишіна

Посаду позаштатного радника президента Володимира Зеленського отримав голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін, який цього тижня оголосив про відставку.

Про призначення стало відомо з указу президента №127/2023.

"Призначити Камишіна  Олександра Миколайовича Радником Президента України (поза штатом)", - йдеться в документі від 3 березня. За даними Youcontrol, Камишін наразі є керівником АТ "Укрзалізниця"

Нагадаємо, голова "Укрзалізниці" Олександр Камишін в понеділок оголосив, що подає у відставку - очолить офіс з євроінтеграції "Укрзалізниці" в Європі. У серпні 2021 року Кабмін призначив Камишіна в.о. голови правління "Укрзалізниці". У березні 2022 року він повідомив про призначення на постійній основі протягом чотирьох років.

До цього Камишін обіймав посаду радника міністра інфраструктури Олександра Кубракова. До цього він працював в KPMG на посаді аудитора (2006-2008 рр), в фонді Томаша Фіали Dragon Capital (власник УП) (2008-2012 рр), генеральним директором KMZ Industries. З липня 2011 року - видавець Latifundist Media.

З квітня 2012 року по квітень 2019 року обіймав посаду менеджера з інвестицій SCM Ріната Ахметова. В цей же час був членом наглядової ради компанії Portinvest. З січня 2020 року - керуючий партнер Fortior Capital.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, укрзалізниця
В тему