27 Лютого 2023
Новини

Біля кордонів з Україною росія накопичує штурмову авіацію

Біля кордонів з Україною росія накопичує штурмову авіацію
Біля кордонів з Україною російсько-окупаційні війська накопичили певну кількість штурмової авіації.

Вони планують залучити її в найважливіших напрямках, де намагатимуться вести наступ. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Черняк у коментарі «РБК-Україна».

«Вони (росіяни — ред.) розуміють, що їм це не вдається. Вони там не досягли жодного стратегічного успіху, 95% сухопутних військ рф так чи інакше беруть участь в агресії проти України, у них нема чим і кому воювати», — заявив він.

І додав, що саме тому росіяни вирішили збільшити свій наступальний потенціал застосуванням авіації. Черняк зауважив, що українська система протиповітряної оборони з кожним днем посилюється.

Враховуючи, що Повітряні сили навчилися збивати ракети та іранські дрони, літаки збивати буде ще простіше, підкреслив представник розвідки.

Нагадаємо, начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в етері телемарафону 25 лютого розповіла, що окупанти активізували використання розвідувальних безпілотників та авіації. Також не виключено, що вони мають намір збільшити корабельне угруповання в Чорному морі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, авіація
В тему