24 Лютого 2023
Новини

У Криму підірвали залізницю

У Криму підірвали залізницю

Недалеко від Сімферополя біля села Поштове вибух невідомого предмета пошкодив залізничне полотно.

Про це повідомляє видання Baza.

Криму підірвали частину залізниці. (...) Через пошкодження рух на гілці зупинили. Всього було затримано три потяга", - йдеться в повідомленні.

Як пише ТАСС, окупаційна влада визнає факт пошкодження залізниці, але причину не називає. На місце відправлені аварійні бригади, які повинні усунути пошкодження протягом декількох годин.

Пасажирів поїздів, які через пошкодження дороги не можуть дістатися до вокзалу, вирішили довезти автобусами.

Нагадаємо, вранці 23 лютого на радіостанціях окупованого Криму прозвучало звернення глави військової розвідки України Кирила Буданова. У ньому він пообіцяв, що Крим, Донбас і весь південь України скоро повернуться додому, а всі зрадники понесуть покарання.

Тим часом у Криму значно погіршилася криміногенна обстановка. Причиною стала поява ексув'язнених, які воювали у складі так званої ПВК "Вагнер" і були амністовані після завершення контракту.

На думку американського відставного генерала Бена Ходжеса, за умови поставок всієї необхідної зброї, насамперед ракет дальнього радіусу дії, Україна здатна звільнити Крим вже до кінця літа. А деокупація Донбасу можлива в наступному році або навіть раніше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, війна з Росією
В тему