23 Лютого 2023
Новини

У Криму транслювали звернення Буданова

У Криму транслювали звернення Буданова

На пропагандистських російських радіостанціях в окупованому Криму напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну хакери транслювали звернення глави української розвідки Кирила Буданова з «погрозами».

Про це повідомили РИА Новости з посиланням на редакцію радіостанції «Спутник в Крыму» і «министерство внутренней политики, информации и связи Крыма», - пише ІА Волинські новини.

23 лютого на хвилях радіо «Спутник в Крыму» і радіо «Вера», у низці районів півострова – Алушта, Білогірськ, Джанкой, Судак – передавали звернення начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова і гімн України.

Обидві радіостанції входять до «Газпром-Медиа Радио», а перша також є частиною медіагрупи «Россия сегодня».

російські ЗМІ не уточнили, про що саме казав Буданов в етері, однак заявили, що в зверненні були «погрози». Радіомовлення перервали. Окупанти стверджують, що в Сімферополі та Севастополі зламати етер не вдалося.

Повідомляють, що проблема торкнулася обладнання, яке готує сигнал для передачі на частотах FM.

Анонімні Telegram-канали опублікували відео, на якому, як стверджується, записане звернення Буданова в ефірі пропагандистського «Спутник в Крыму».

Нагадаємо, 22 лютого російське МНС повідомляло про «хибний сигнал повітряної тривоги», який пролунав в ефірі радіостанцій у Воронезькій, Бєлгородській і Курганській областях Росії. Повідомляється, що це сталося внаслідок хакерської атаки.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, міністерство оборони
В тему