22 Лютого 2023
Новини

У Харкові - вибухи: є поранені

У Харкові - вибухи: є поранені

У Харкові під час повітряної тривоги вранці 22 лютого пролунали кілька вибухів.

Про це інформує мер міста Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Б’ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні", - написав Терехов.

Про те, що окупанти завдають ударів по області, повідомив і голова ОВА. Синєгубов закликав жителів не ігнорувати сигналів тривоги і залишатися в укриттях. Синєгубов повідомив про прильоти у Київському районі міста. За даними Терехова, було чотири удари. Під прицілом об'єкти інфраструктури. Наразі відомо про двох поранених: вони у легкому стані та отримують допомогу медиків.

Нагадаємо, окупанти упродовж 21 лютого обстріляли щонайменше 20 прикордонних населених пунктів в Чугуївському, Куп'янському та Харківському районах області.

У Куп'янську ракетами пошкодили футбольне поле та трибуну стадіону, будівлю дитячого садка та 5-поверховий будинок. Також окупанти били по житловому сектору: поранений чоловік, його госпіталізували у стані середньої тяжкості. 

У Вовчанську та смт Вільча Вовчанської громади пошкодили кілька житлових будинків, сталися пожежі. У смт Дворічна є пряме влучання російського снаряда в житловий будинок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією
В тему