21 Лютого 2023
Новини

Байден зустрівся з Дудою

Байден зустрівся з Дудою

У Варшаві президент США Джо Байден зустрівся з Анджеєм Дудою.

Про це повідомили в Канцелярії президента Польщі.

"Розпочинається другий менш ніж за рік історичний візит Президента США до Польщі. Це чіткий сигнал про участь США в безпеці нашої частини Європи", — йдеться у повідомленні Канцелярії у Твіттер.

"Візит президента США Джо Байдена до Польщі є символом найінтенсивніших польсько-американських відносин в історії та безпрецедентної ролі, яку сьогодні відіграє наша країна в міжнародній системі безпеки та підтримці України, що бореться", — зазначили в Канцелярії польського президента.

Пізніше у Канцелярії повідомили, що у президентському палаці відбувається розмова президентів про безпеку Польщі на східному фланзі НАТО.

Нагадаємо, Байден виступить із промовою в Королівському замку. Він виголосить свою промову о 17.30 в аркадах Кубіцького в Королівському замку. Промова американського президента має бути адресована полякам і українцям.

Американське посольство у Варшаві очікує на присутність кількох тисяч людей. У середу, 22 лютого, Байден візьме участь у саміті Бухарестської дев'ятки, на якому обговорюватиметься подальша підтримка України.

Як і під час свого попереднього візиту до Польщі у березні 2022 року, Байден також зупинився у варшавському готелі Mariott.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, війна з Росією, сша, Джо Байден
В тему