20 Лютого 2023
Новини

Голова МЗС білорусі Макей наклав на себе руки — ЗМІ

Голова МЗС білорусі Макей наклав на себе руки — ЗМІ

Самогубство могло бути причиною смерті міністра закордонних справ білорусі Володимира Макея.

Про це повідомляє білоруське опозиційне видання «Наша Ніва». Журналісти видання посилаються на чотири незалежні джерела зі сфери медицини та держуправління.

Відомо, що очільник міністерства закордонних справ білорусі Володимир Макей раптово помер 26 листопада минулого року. Тоді причину смерті не вказували. У виданні ж зазначають, що останні роки життя Макея супроводжувалися політичними та особистими драмами.

«Він болісно переживав крах курсу, який проводив, і часто відчував себе непотрібним, а іноді просто недоречним. Міністр також знав, що адміністрація лідера білоруського режиму олександра лукашенка почала шукати кандидатів на його місце», – йдеться в повідомленні.

У день загибелі міністр повернувся додому в Дрозди один, тоді як в іншій квартирі залишилися його дружина та молодший син. Першим мертвого Макея знайшов старший син, який поїхав у Дрозди після безуспішних спроб родичів зв'язатися з Макеєм телефоном.

Співрозмовники видання не бачать ознак того, що це було вбивство, замасковане під самогубство.

Варто зазначити, що покійний керівник МЗС білорусі був приплічником лукашенка і робив цинічні та брехливі заяви щодо повномасштабного російського вторгнення в Україну. Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вбили понад 20 генералів російської армії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: білорусь, самогубство, смерть
В тему