15 Лютого 2023
Новини

У Покровську окупанти обстріляли багатоповерхівку: є поранені

У Покровську окупанти обстріляли багатоповерхівку: є поранені
Внаслідок обстрілу Покровська Донецької області російськими військами поранень зазнали щонайменше двоє людей.

Про це зранку 15 лютого повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За попередньою інформацією, окупанти вдарили по Покровську ракетами. Внаслідок удару у місті пошкоджено багатоповерхівку. Рятувальникам вдалося врятувати зі зруйнованого під'їзду двох людей. Наразі триває рятувальна операція, а наслідки удару уточнюють.

До слова, окупанти протягом доби інтенсивно обстрілювали Вугледар та околиці, а також били по Мар'їнці, Красногорівці, Авдіївці, Костянтинівці, Бахмуті та інших населених пунктах. Часів Яр три години був під обстрілом «Градів»: пошкоджено щонайменше 12 будинків, підприємство, промзону і газогін.

На Волноваському напрямку були інтенсивні обстріли Вугледара та околиць міста. У Костянтинівці зазнали ушкоджень 4 багатоповерхівки і Палац культури, у Бахмуті — адмінбудівля, у Васюківці — два будинки, а в Сіверську — ще декілька будинків.

За добу на Донеччині внаслідок дій росіян загинула одна людина — це сталося у Бахмуті. Також поранено одну людину у Костянтинівці.

У Генштабі ЗСУ розповідають, що українські військові 14 лютого відбили атаки біля понад 20 населених пунктів у трьох областях, зокрема біля Федорівки, Бахмута, Іванівського, Водяного, Первомайського, Мар’їнки, Побєди, Новомихайлівки, Вугледара та Пречистівки на Донеччині.

російські війська досі намагаються взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області. Для цього окупанти наступають на п'яти напрямках — на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, війна з Росією
В тему