14 Лютого 2023
Новини

У Туреччині побилися українські та російські футболісти

У Туреччині побилися українські та російські футболісти

Між гравцями українського футбольного клубу "Минай" з прем'єр-ліги та російського "Шинника" відбулася бійка в турецькому готелі "Royal Seginus".

Конфлікт спричинило зауваження росіянину щодо некоректної поведінки по відношенню до персоналу. Про це пише УП з посиланням на футбольного журналіста Романа Бебеха, "Baza", російське пропагандистське ЗМІ "ТАСС", "РИА "Новости", голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

"Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе по відношенню до персоналу готелю. росіянин був випивший і відверто хамив. росіянин не став вибачатись і його просто прибив футболіст "Миная".

Потім оркостанець привів одноклубників розбиратись до представників Миная. І ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога Миная! Бійка відбувалась під музику "Допоможе ЗСУ!" Вранці в готелі на обличчя росіян видно сліди вчорашнього бою", - написав Бебех.

Натомість ЗМІ твердять, що сутичка могла виникнути через те, що українці начебто вимагали від начальника ярославського "Шинника" заспівати український гімн. Той запропонував українцям вийти на вулицю і "розібратися", проте в конфлікт втрутилися співробітники готелю, і його вдалося погасити.

Генеральний директор "Шинника" Сергій Кулаков поскаржився, що керівництво готелю поселило разом українців та росіян.

"У клубі (ФК "Шинник" – ред.) не знали, що українська команда проживатиме в готелі. Ми бронювали готель ще в листопаді, у нас була позиція, щоб у готелі не проживали українські футболісти, щоб уникнути конфліктів. На той момент нікого там не було. Чому в готелі з'явилася українська команда - питання до готелю", - сказав Кулаков.

В ФК "Минай" поки не змогли підтвердити УП факт сутички. На офіційній сторінці також немає жодної інформації щодо інциденту.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита опосередковано підтвердив факт сутички та привітав футболістів "Минаю" з "перемогою".

За даними Бебеха, російські футболісти мають намір з'їхати з цього готелю. "Гравці "Шинника" терміново зняли екіпірування і збираються евакуйовуватись з готелю, поки Минай тренується! (Це не жарт!)", - написав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: туреччина, футбол
В тему

Останні матеріали