14 Лютого 2023
Новини

Кого Резніков звільнив і призначив у Міноборони

Кого Резніков звільнив і призначив у Міноборони

Міністр оборони Олексій Резніков звільнить з посади заступників Івана Руснака та Олега Гайдука.

Він планує призначити на посаду першого заступника міністра Олександра Павлюка, на посаду заступника з питань цифрового розвитку - волонтера Віталія Дейнегу, на посаду заступника з питань євроінтеграції - медійника Андрія Шевченка. Про це Резніков написав у Facebook.

"Що стосується тих, хто обіймав посади заступників. Перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук. Вони залишаються у команді Міністерства і будуть залучені до роботи в якості радників міністра", - написав посадовець.

Відповідно до процедури, Резніков подав кандидатів на посади на погодження президенту, після цього має відбутись затвердження урядом.

За словами міністра, це не останні кроки з перезавантаження Міноборони. Резніков повідомив, що чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів.

Наразі міністр у Німеччині на черговій зустрічі союзників України у форматі "Рамштайн". За його словами, щоб посилити роботу МОУ він запросив туди нових людей.

"На посаду першого заступника міністра подано кандидатуру героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом", - резюмував Резніков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, міністерство оборони
В тему