12 Лютого 2023
Новини

Задонатила на ЗСУ: у Мелітополі росіяни влаштували судилище над жінкою

Задонатила на ЗСУ: у Мелітополі росіяни влаштували судилище над жінкою

У Мелітополь для судилища над українцями окупанти завезли невідомих російських суддів.

росіяни влаштували судилище над українкою, яка відправила гроші на допомогу українським військовим. Про це в етері телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає 24 Канал. Він повідомив, що російські судді в окупованому Мелітополі почали приговорювати мешканців міста до якихось ув'язнень.

"На минулому тижні окупанти почали не лише забирати в полон, а влаштовувати справжнє судилище в тимчасово окупованому Мелітополі. Вони завезли туди якихось суддів з росії і вони почали приговорювати наших мешканців до якихось ув'язнень", – розповів Федоров.

Як приклад він навів мешканку міста, яка задонатила на ЗСУ. "Її знайшли, знайшли в смартфоні виписку з банку й віддали її під "суд", – сказав мер Мелітополя.

Наразі невідомо, який саме "вирок" виніс так званий "суд". Федоров нагадав, що в Мелітополі окупанти облаштували 5 катівень, де катують викрадених людей. Міський голова радить містянам при першій же можливості виїхати з Мелітополя.

До слова, нещодавно Іван Федоров інформував, що ситуація у тимчасово окупованому Мелітополі лише ускладнюється. За його словами, росіяни розгорнули нову хвилю репресій у місті. окупанти намагаються контролювати ледь не кожен крок мирних мешканців. За його словами, причина терору з боку росіян полягає у тому, що окупанти навіть за майже рік повної окупації не змогли отримати підтримки мешканців міста.

Що більше, Федоров наголосив, що мешканці тимчасово окупованих територій продовжують чинити спротив російським загарбникам.

На окупованих територіях росіяни заблокували інтернет від українських провайдерів. Також вони моніторять переписки людей. росіяни влаштовують облави на українських освітян та продовжують терор у медичній та соціальній сферах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему