7 Лютого 2023
Новини

Данілов натякнув, що Україна здатна завдати удару по росії

Данілов натякнув, що Україна здатна завдати удару по росії

З часом Україна отримає літаки-винищувачі F-16 американського виробництва.

Про це секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов повідомив в інтерв'ю CNN у понеділок, - пише УП.

"Це лише питання часу, коли ми отримаємо F-16. Вони обов'язково прийдуть. На жаль, тим часом ми втрачаємо наших людей, борючись за нашу незалежність", - сказав Данілов.

В інтерв'ю CNN Данілов також натякнув, що Україна здатна завдати удару по росії на її власній території, за межами окупованої України.

"Що стосується російської території, то ніхто не забороняє нам знищувати цілі зброєю, виробленою в Україні. Чи є у нас така зброя? Так, є", - додав він.

CNN нагадує, що західні країни заборонили Україні завдавати удари по території росії зброєю, наданою Заходом. Протягом війни на стратегічних об'єктах в росії постійно відбуваються незрозумілі вибухи, але Україна ніколи публічно не визнавала свою відповідальність за ці удари.

Голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов у січні прогнозував атаки "все глибше і глибше" в росії, не визнаючи відповідальності України. Тоді Буданов сказав ABC News, що він "дуже радий бачити" атаки всередині росії, але до кінця війни не може відповісти, чи відіграє Україна роль у таких ударах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, рнбо
В тему