3 Лютого 2023
Новини

В Енергодарі підірвали авто з колаборантом

В Енергодарі підірвали авто з колаборантом

В Енергодарі вранці 3 лютого вибухнув автомобіль з колаборантом.

Окупаційна влада називає це "терактом". Про це інформує колаборант, представник окупаційної "адміністрації" Володимир Рогов та РИА Мелитополь.

"Близько 07:50 у місті енергетиків пролунав гучний вибух (...). Що спричинило вибух в Енергодарі? Причиною вибуху, який пролунав сьогодні вранці у місті, став вибух автомобіля. За попередніми даними, внаслідок теракту загинула одна людина. На місці вибуху працюють співробітники МНС та силових структур", - каже Рогов.

Внаслідок вибуху вбито співробітника МВС, повідомив пізніше Рогов. За словами колаборанта, "сила вибуху автомобіля в Енергодарі була настільки велика, що в будинках повилітали вікна аж до дев'ятого поверху", а також знищено як мінімум одну машину, що стояла поряд із підірваним авто.

Пожежу вже загасили. Вибухотехніки перевіряють наявність вибухівки, щоб уникнути повторного вибуху. За даними РІА Мелітополь, попередньо: спрацював вибуховий пристрій. За повідомленням місцевих ТГ каналів, машина належала колаборанту з поліції Євгену Кузьміну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему