3 Лютого 2023
Новини

Ракетний удар по Краматорську: зросла кількість жертв

Ракетний удар по Краматорську: зросла кількість жертв

У Краматорську на місці ракетного удару знайшли тіло жінки, яку шукали рятувальники.

Про це повідомив начальник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко. Перед цим він повідомляв, що унаслідок обстрілів по Краматорську за останні два дні було троє загиблих.

Також, за даними Гончаренка, 14 людей було поранено. Є постраждалі у важкому стані, яких оперують. Ще 13 людей вночі звернулись до терапевтичного відділення та отримали необхідну допомогу, переважно психоемоційну.

Руйнувань зазнала 51 багатоповерхівка (670 квартир), школа, поліклініка, магазини та офіси. 

«Весь цей час працюють рятівники, поліція, комунальники, медики, газовики, електрики та волонтери. Кожен виконує свою роботу, щоб допомогти тим, хто опинився в біді.  Ми на зв’язку з постраждалими зруйнованого будинку», — писав Гончаренко.

Нагадаємо, ввечері 1 лютого росіяни завдали ракетного удару по житловому кварталу в центрі Краматорська. За даними МВС, війська рф поцілили в житловий сектор ракетою «Іскандер-К». Пошкоджень зазнали щонайменше 8 багатоквартирних будинків, із них один повністю зруйнований. Унаслідок цього удару були загиблі.

Вдень 2 лютого війська рф знову вдарили по місту: поранено 6 людей, руйнувань зазнали 18 багатоквартирних будинків, школа та дитяча поліклініка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, донецьк
В тему