0 0000
Новини

У п'яної лучанки відібрали двох дочок

У п'яної лучанки відібрали двох дочок

Жінка абсолютно не дивиться за своїми дітьми і веде відверто аморальний спосіб життя.

Правоохоронці відібрали двох дочок у жительки Луцька, яка за ними не дивилася, повідомляє прес-служба поліції Луцька, передає ВолиньPost.

Патрульні отримали повідомлення про те, що жінка веде аморальний спосіб життя, постійно випиває і не доглядає за дітьми. Після прибуття на місце поліцейські встановили, що у квартирі були дві дівчинки 7-ми і 5-ти років, а також 30-річна мати, яка мала явні ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка в наркодиспансері показала, що у жінки було 3,22 проміле в крові.

Саме приміщення було у жахливому стані, за дітьми ніякого нагляду не було, також в квартирі була антисанітарія. Про ситуацію було повідомлено співробітникам ювенальної превенції. На місце прибули співробітники соціальної служби у справах дітей та забрали двох дівчаток у дитячий будинок, оскільки для цього були всі підстави.
Діти адаптувалися до нових умов і відчувають себе добре. Щодо матері, то їй було поставлено умову, органи влади розглянуть питання про повернення дітей під її опіку, якщо вона погодиться пройти курс лікування в наркологічному диспансері під контролем.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему