25 Січня 2023
Новини

Пожежа на Центральному ринку Луцька: досі не встановили причин

Пожежа на Центральному ринку Луцька: досі не встановили причин

Досі немає підозрюваних у кримінальній справі щодо пожежі, яка сталася 15 грудня у павільйоні Центрального ринку Луцька.

Правоохоронці досі не встановили й суми заподіяних збитків. Слідство перевіряє декілька версій виникнення пожежі – проводяться експертизи. Про це «Силі правди» повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Волинської області.

Як зазначено у відповіді на запит, досудове розслідування у кримінальній справі триває, підозра жодній людині поки не оголошена:

«Станом на 23 січня не встановлено суму матеріальних збитків – немає офіційних підтверджуючих документів від юридичної особи – власника майна. В ході слідства перевіряється декілька версій виникнення пожежі. Призначено ряд досудових експертиз, які перебувають на стадії виконання», – йдеться у відповіді правоохоронців на запит «Сили правди».

Надати відомості щодо того, чи було застраховане майно, яке було пошкоджено внаслідок пожежі, поліція також не може, бо не має такої інформації.

Нагадаємо, пожежа у головному павільйоні Центрального ринку виникла 15-го грудня 2022 року вночі. Її гасили понад годину, перед приїздом рятувальників, за свідченнями деяких очевидців, лунали вибухи. Того ж дня начальник Луцького районного управління ДСНС Руслан Безека прокоментував, що поліція має три доби на розслідування причин пожежі.

Напередодні місцеві ЗМІ писали, що у деяких підприємців, які торгували в павільйоні, разом із майном, згоріли всі накладні та дозвільні документи, в деяких – не було страхування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, пожежа, поліція
В тему