25 Січня 2023
Новини

У Луцьку перейменували шість вулиць

У Луцьку перейменували шість вулиць

У Луцьку шість вулиць об’єднали та перейменували.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцької міської ради, - пише ІА "Волинські новини".

Враховуючи протоколи засідань комісії з питань впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади, депутати вирішили з 1 лютого:

- об'єднати вулицю Балакірєва частково (частину вулиці) з вулицею Говорова (частиною вулиці, яка залишилась) та частково (частиною вулиці) вулицею Нікішева у Луцьку та найменувати об'єднану вулицю Пантелеймона Куліша зі зміною (упорядкуванням) нумерації об'єктів нерухомого майна;

- перейменувати вулицю Нікішева (частину вулиці, яка залишилась) на вулицю Леся Танюка зі зміною (упорядкуванням) нумерації об'єктів нерухомого майна;

- перейменувати частково (частину вулиці, яка залишилась) вулицю Балакірєва на провулок Кулішівка зі зміною (упорядкуванням) нумерації об'єктів нерухомого майна.

Ще одним проєктом рішення депутати вирішили об'єднати частину вулиці Станіславського з вулицею Гостинною та найменувати об'єднану вулицю Гостинною зі зміною (упорядкуванням) нумерації об’єктів нерухомого майна з 1 травня. Іншу частину вулиці Станіславського перейменували на вулицю Ізидори Косач зі зміною (упорядкуванням) нумерації об’єктів нерухомого майна.

Окрім того, депутати об'єднали частину вулиці Добролюбова з вулицею Долинною та найменували об'єднану вулицю Долинною зі зміною (упорядкуванням) нумерації об'єктів нерухомого майна з 1 травня. Частину вулиці Добролюбова перейменували на вулицю Надставкову зі зміною (упорядкуванням) нумерації об'єктів нерухомого майна з 1 травня.

Окремим рішенням об'єднали вулицю Єрмолової з вулицею Саксаганського. Об’єднану вулицю найменуватимуть Саксаганського зі зміною (упорядкуванням) нумерації об'єктів нерухомого майна з 1 травня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали