25 Січня 2023
Новини

Звільнили керівників п’яти обласних прокуратур

Звільнили керівників п’яти обласних прокуратур
Накази про звільнення за власним бажанням з адміністративних посад керівників Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської обласних прокуратур підписав генпрокурор Андрій Костін.

Про це пише на сайті Офісу генерального прокурора.

Так, своїх посад позбулися Віктор Приходько (Запорізька область), Володимир Твердохліб (Кіровоградщина), Антон Столітній (Полтавщина), Олексій Тубелець (Сумщина) та Сергій Василина (Чернігівщина).

До слова, вчора, 24 січня, Олексія Кулебу, який очолював Київську ОВА, президент Володимир Зеленський призначив заступником керівника Офісу президента.

Також глава держави підписав укази про звільнення голів п'яти обласних військових адміністрацій — Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Сумської та Херсонської.

Тим часом уряд затвердив ще декілька звільнень. В'ячеслава Негоду та Івана Лукерю звільнили з посад заступників міністра розвитку громад і територій, Вячеслава Шаповалова — заступника міністра оборони, а Віталія Музиченка — заступника міністра соціальної політики. 

А ще звільнився заступник генерального прокурора Олексій Симоненко. Це сталося після того, як кілька днів тому журналіст-розслідувач УП Михайло Ткач опублікував фото, на якому видно, що Симоненко відпочиває в Марбельї (Іспанія).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: звільнення, Україна, прокуратура
В тему