23 Січня 2023
Новини

Біля Бахмута прикордонники захопили позицію росіян

Біля Бахмута прикордонники захопили позицію росіян
У районі Бахмута військовослужбовці Державної прикордонної служби 22 січня просунулися та зайняли позицію російсько-окупаційних військ.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Там зазначають, що захисники Бахмута активно використовують наявне важке озброєння для оборони й контратак біля цього міста-фортеці.

Учора один із прикордонних підрозділів, який нещодавно витримав низку штурмових ударів противника, просунувся вперед та зайняв позицію окупантів. Вогневу підтримку контратаки забезпечили прикордонні бойові групи мінометів.

«Під потужним впливом вогневого ураження російські окупанти кинули свій рубіж і втекли. Наші бійці зачистили місцевість та закріпились на ній. Втрати противника уточнюються», — зазначили там.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 22 січня, противник завдав 4 ракетних та 5 авіаційних ударів. Також здійснив понад 40 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

росіяни вели безуспішні наступи на Лиманському, Авдіївському та Запорізькому напрямках. Продовжують наступальні дії на Бахмутському напрямку. На інших напрямках — ведуть оборону.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 3 удари по районах зосередження противника. Також бійці збили ворожий безпілотник «Орлан-10». Українські ракетники та артилеристи уразили 4 райони зосередження окупантів і 3 склади боєприпасів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, війна з Росією
В тему