22 Січня 2023
Новини

У Німеччині напали на українок

У Німеччині напали на українок
У Берліні на двох дівчат з України напали троє російськомовних чоловіків.

Про це повідомляє поліція Берліна. Інцидент стався вдень 21 січня в метрополітені. 

Згідно з попереднім розслідуванням та свідченнями свідків, дві дівчини 24 та 25 років їхали у вагоні метро. Також у вагоні перебували троє чоловіків, які розмовляли між собою російською. Коли вони побачили дівчат, то почали їх ображати російською лайкою.

Українки вийшли з поїзда, а група чоловіків пішла за ними. Один із трійці схопив 24-річну дівчину за волосся та вдарив її по голові. Після зауваження з боку іншого пасажира нападники втекли.

Постраждала дівчина поскаржилася на головний біль, але від допомоги медиків відмовилася. Поліція розслідує правопорушення за підозрою у заподіянні образи та тілесних ушкоджень.

За інформацією німецького Центру моніторингу, аналізу та стратегії (CeMAS), серед німців зросло схвалення проросійських та конспірологічних теорій.

З тезою про те, що «НАТО так довго провокувало росію, що вона вимушена була вдатися до війни» у жовтні 2022 року цілком або частково погодилися 40% респондентів.

З теорією, згідно з якою президент рф володимир путін протистоїть глобальним елітам, що за лаштунками керують процесами, погодилися 44% опитаних. Крім того, 12% респондентів вірять в американські біолабораторії в Україні.

Нагадаємо, у вересні 2022 року в німецькому місті Кельн близько 2 000 переважно російськомовних протестувальників пройшли маршем, вимагаючи від уряду Німеччини припинити підтримку України та скасувати антиросійські санкції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: німеччина, війна з Росією
В тему