18 Січня 2023
Новини

У Дніпрі 12 тіл і фрагментів тіл залишаються не впізнані, є й зниклі безвісти

У Дніпрі 12 тіл і фрагментів тіл залишаються не впізнані, є й зниклі безвісти

У Дніпрі станом на 18 січня 17 осіб досі перебувають у списку зниклих безвісти, а 12 тіл і фрагментів тіл залишаються невпізнаними.

Про це інформує радниця глави Дніпропетровської обласної військової адміністрації Наталія Бабаченко в ефірі національного марафону, - пише УП.

"Рятувальна операція завершилася вчора (17 січня – ред.). На цей час російська ракета забрала 45 життів. На цей час 12 тіл і фрагментів тіл ще не ідентифіковані. За цю добу лише 3 людей впізнали. 17 осіб залишаються зниклими безвісти – звичайно, вони можуть бути серед тих, кого ще не впізнали", - сказала Бабаченко.

За словами речниці глави ОВА, за останню добу зросла до 80 кількість поранених. Напередодні вечері по медичну допомогу звернулася 80-річна жінка – її госпіталізували з контузією та забиттям головного мозку. 25 людей залишаються в лікарнях, серед них 3 дітей.

Бабаченко додала, що троє дітей у результаті трагедії залишилися сиротами. Зокрема, це брат і сестра, які перебувають у лікарні. Вони переїхали з батьками з Нікополя – тікали від ворожих обстрілів. У дітей лишилися бабуся і дядько, які зараз оформляють опіку.

Також загинули батьки дівчинки 4 років. Маленька на момент вибуху перебувала в гостях у бабусі. За словами Бабаченко, зараз бабуся оформляє опіку.

Речниця голови ОВА зазначила, що з 18 під’їздів будинку 4 непридатні для життя. Без житла залишилися близько 400 осіб.

Водночас у будинок уже повертають комунікації. Станом на ранок 18 січня більшість під'їздів уже зі світлом і опаленням. Є певні труднощі з відновленням водопостачання, але і цю послугу обіцяють повернути за кілька днів.

Нагадаємо, 14 січня під час масованої ракетної атаки росіяни влучили у багатоповерхівку в Дніпрі. Удар завдали ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. Президент України Володимир Зеленський обіцяє покарання всім винним.

17 січня у Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи на місці влучання російської ракети. Повідомлялося, що загинули 45 людей, з них 6 дітей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, дніпро
В тему