18 Січня 2023
Новини

Авіакатастрофа в Броварах: Зеленський доручив СБУ і Нацполіції з'ясувати обставини

Авіакатастрофа в Броварах: Зеленський доручив СБУ і Нацполіції з'ясувати обставини

З'ясувати усі обставини падіння гелікоптера в Броварах, унаслідок якого загинуло керівництво МВС, Володимир Зеленський доручив СБУ та Нацполіції.

У своїх соцмережах глава держави висловив співчуття рідним і близьким жертв авіакатастрофи.

"Доручив Службі безпеки України у взаємодії з Національною поліцією України й іншими уповноваженими органами з'ясувати всі обставини того, що сталося. Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих! Денис, Євген, Юрій, команда МВС... справжні патріоти України. Світла пам'ять! Світла пам'ять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!" - йдеться у соцмережах Зеленського.

Нагадаємо, зранку 18 січня гелікоптер упав на території дитячого садка в Броварах. Попередньо, вертоліт призначений для виконання завдань ДСНС. Серед постраждалих є як дорослі, так і діти.

На борту перебувало керівництво МВС, зокрема – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар Юрій Лубкович. Крім того - 6 осіб оперативної групи МВС, а також 3 члени екіпажу ДСНС. 

За словами представника ОП, гелікоптер прямував в одну з гарячих точок, де тривають бойові дії. Відомо вже про 18 загиблих, у тому числі 3 дітей. 29 людей отримали поранення, серед яких - 15 дітей. Потерпілим надається вся необхідна допомога.

Правоохоронці розглядають всі можливі версії авіакатастрофи у Броварах. Проте про причини падіння гелікоптера говорити зарано. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, авіакатастрофа, сбу, національна поліція
В тему