18 Січня 2023
Новини

Дослідження авіакатастрофи в Броварах займає певний час, - Ігнат

Дослідження авіакатастрофи в Броварах займає певний час, - Ігнат
Про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано, бо є кілька чинників, через які могла статися трагедія.

Про це в етері телемарафону сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, - пише hromadske.

«Комісія буде розслідувати причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створена державна комісія, до якої ввійдуть різні авіаційні фахівці. Вони дослідять причини того, що відбулося, та які фактори впливали на те, що вертоліт упав», — сказав він.

Ігнат додав, що необхідно вивчити всю інформацію, зокрема про радіообмін і технічний стан гелікоптера. За його словами, це триватиме щонайменше кілька тижнів, адже технічне дослідження займає певний час.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі «Апостроф.TV» повідомив, що впав гвинтокрил Держслужби з надзвичайних ситуацій, який здійснював завдання.

Нагадаємо, 18 січня у Броварах, що на Київщині, поблизу дитячого садка та житлового будинку впав гвинтокрил. У дитсадку перебували діти та працівники закладу.

Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Загалом відомо про 18 загиблих, з-поміж них 3 дитини. Також відомо про 29 поранених, серед яких 15 дітей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: авіакатастрофа, мвс, київ, війна з Росією
В тему