13 Січня 2023
Новини

У Польщі українець за день наїздив 55 000 гривень штрафу

У Польщі українець за день наїздив 55 000 гривень штрафу

У Польщі 38-річний водій Toyota рухався по одній із трас країни зі швидкістю 135 кілометрів за годину.

Українця позбавили водійського посвідчення, й виписали 3 штрафи на понад 55 тисяч гривень. Про це інформує Люблінська поліція.

Він порушив заборону на обгін іншого транспортного засобу, а одразу після огляду поліції на дорозі знову перевищив швидкість. За 30-кілометровий відрізок шляху загальна сума штрафів склала 6,5 тисяч злотих.

У селі Лопенник-Наджечни Люблінського воєводства, на національній дорозі № 17, поліцейські затримали водія Toyota для дорожнього контролю через перевищення швидкості. Чоловік рухався зі швидкістю 135 кілометрів за годину в місці, де обмеження швидкості становить 50 кілометрів за годину. До того ж він обганяв інших, попри заборону.

Йому виписали два штрафи:

  • 1,5 тисячі злотих (близько 12 825 гривень) за перевищення швидкості;
  • 2 тисячі злотих (до 17 100 гривень) – за обгін.

Але вже за 30 кілометрів українця знову зупинили поліцейські, в селі Волька Краснічинська. Автомобіль знову їхав зі швидкістю 110 кілометрів за годину, де дозволено їхати 60. Українцю-"шумахеру" знову виписали штраф, але вже на вдвічі більшу суму – 3 тисячі злотих (25 650 гривень), бо нове порушення класифікували як рецидив. Крім того, чоловік був позбавлений водійського посвідчення.

У Люблінській поліції закликали до здорового глузду та дотримання регламенту. Пам'ятайте, що перевищення швидкості є однією з основних причин ДТП!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці у польщі, польща, пдр
В тему
^ Наверх