0 0000
Новини

28 вересня: кого привітати з днем ангела

28 вересня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Микита, Степан, Максим та Порфирій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

МАКСИМ

Ім'я походить від латинського слова "максимус", що означає "найбільший".

У дитинстві Максим не приносить батькам і вчителям ніяких турбот. Він добре вчиться, у нього нормальні стосунки з однолітками. Читає різні книги, і в нього розвивається багата уява. Із задоволенням ходить у театр на дитячі спектаклі. У дорослого Максима може не все ладитися.

Йому не вистачає вольових якостей, упевненості в собі, завзятості й напористості. Він позбавлений "пробивних" здатностей і має звичку у всьому сумніватися. Але незважаючи на ці недоліки, Максим відкритий до спілкування людина. Він доброзичливий, завжди готовий надати допомогу.

МИКИТА

Давньогрецького походження: «переможець».

Це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, вибирають мету, ідуть до неї напролом. Не люблять, щоб ними командували. Микити наполегливі, уперті, одночасно, чутливі й уразливі. Зовні схожі на матір, характер же в них батьківський.

Сімейне життя їх складається важко, але, люблячи дітей, воліють не розлучатися. Дуже віддані сини.

СТЕПАН

Ім'я походить від давньогрецького слова "стефанос" і означає "вінок" Маленький Степан - пустотливий і непосидючий хлопчик, любить найрізноманітніші ігри. Спілкуватися з ним легко й весело. Степан дуже рухливий, і за підручниками йому всидіти важко.

Але, маючи гарну пам'ять, він швидко схоплює потрібний матеріал, легко його запам'ятовує. Батькам може завдавати турбот своїм невгамовним характером, а вчителі будуть його побоюватися за спостережливість і гострі зауваження, які він робить, помічаючи помилки дорослих.

ПОРФИРІЙ

Ім’я Порфирій у перекладі із грецького означає "багряний". Порфирій - чоловік добрий, чуйний, уважний. Значну роль у його вихованні грає мати. Батькові він відводить другорядне місце в житті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему