12 Січня 2023
Новини

Біля Соледара знищили понад сотню окупантів

Біля Соледара знищили понад сотню окупантів
У районі Соледара Донецької області знищили понад сотню російських окупантів завдяки злагодженій роботі українських Сил спеціальних операцій, артилеристів та ракетників.

Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Як зазначається, скупчення російських сил на кількох ділянках виявили оператори Сил спеціальних операцій. По окупантах скерували артилерію, на одній з ділянок також застосували тактичний ракетний комплекс «Точка-У». 

Унаслідок цих ударів, за даними Міноборони, підтверджено знищення більш як 100 окупантів, 2 кулеметних розрахунків та ще 2 — мінометних.

Командування ССО оприлюднило відео, на якому видно один з етапів відпрацювання артилерії по заданих координатах.

Нагадаємо, в росії заявили, нібито найманці ПВК «Вагнера» взяли під контроль усю територію Соледара, проте в центрі міста ще тривають вуличні бої. Однак у ЗСУ заперечили це.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр 11 січня повідомила, що в Соледарі продовжуються важкі бої. Після зазнаних утрат війська рф укотре здійснили заміну своїх підрозділів, збільшили кількість «вагнерівців», намагаються прорвати оборону наших військ і повністю захопити місто, але не мають успіху.

За даними Генштабу, росія намагається взяти під контроль Соледар і шляхи постачання українських підрозділів: бої тривають, окупанти зазнають великих утрат. росіяни ведуть наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. На останньому — безрезультатно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, донецьк, Відео T1.ua
В тему