11 Січня 2023
Новини

Переговори омбудсменів України та рф: що відомо

Переговори омбудсменів України та рф: що відомо

У Туреччині відбулися переговори уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця з російською омбудсменкою Тетяною Москальковою.

Про це Лубінець повідомив у Facebook та пише Укрінформ

"Ніч переговорів: у рамках досягнутих раніше домовленостей, відбулася зустріч з Уповноваженою з прав людини рф Тетяною Москальковою. Обговорили широкий спектр гуманітарних проблем та кейсів, пов’язаних з наданням правозахисної допомоги громадянам двох країн", - каже Лубінець.

Лубінець додав, що сторони також обмінялися конкретними пропозиціями, і що він продовжує працювати задля допомоги кожному українцю.

Укрінформ повідомив, що наразі в Анкарі в рамках міжнародної конференції омбудсменів проходить друга двостороння зустріч Лубінця і Москалькової.

Вона відбувається без присутності преси.

Нагадаємо, 2 січня Лубінець повідомив, що планує зустріч із Москальковою щодо звільнення полонених, зокрема цивільних. 7 січня Лубінець додав, що планує зустрітися з російською омбудсменом Тетяною Москальковою в Туреччині за декілька днів.

10 січня стало відомо, що зустріч Лубінця з Москальковою щодо звільнення полонених відбудеться в Анкарі і в розширеному форматі – за участю турецької сторони. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, туреччина, полон
В тему

Останні матеріали