5 Січня 2023
Новини

Бахмут зруйновано на понад 60%

Бахмут зруйновано на понад 60%

Під час боїв та російського наступу на Бахмут знищено понад 60% міста.

Про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко розповів у етері телемарафону, - пише Слово і Діло.

Керівник області повідомив, що українські військові досі боронять місто. Вони відкинули російських окупантів із захоплених позицій, тобто за межі міста.

«Наші захисники чітко пристосовані до тактики ворога і мужньо боронять Бахмут і не дають можливості ворогу просуватися. Але, на жаль, від цього страждає саме місто, яке більш ніж на 60% зараз є зруйнованим», – сказав Кириленко.

Як зазначається, фактично зараз вони знаходяться на рівнинній спустошеній території, що також сприяє величезним втратам серед особового складу. Варто зазначити, що напередодні Збройні сили України на Бахмутському напрямку просунулися на 300 метрів та закріпилися на нових позиціях після невдалого штурму окупантів на Донбасі.

Нагадаємо, що вчора, 4 січня, вдень війська росії вкотре обстріляли з артилерії Бахмут на Донеччині. Дві жінки загинули. Раніше повідомляли, що росіяни послабили наступ на Бахмут і переключилися на Соледар.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, донецьк
В тему