4 Січня 2023
Новини

На Луганщині росіяни розстрілювати цивільних: підозрюють у допомозі ЗСУ

На Луганщині росіяни розстрілювати цивільних: підозрюють у допомозі ЗСУ

Окупанти розстрілюють цивільних, бо підозрюють їх у допомозі українським військовим.

Так вони починають діяти після інформації про загибель сотень мобілізованих. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай в етері телемарафону, - пише Слово і Діло.

За його словами, окупанти починають поводитися неадекватно після інформації про підриви складів із боєкомплектами, казарм із військовими, а також після загибелі росіян.

«Від цього їм зриває дах. Починаються досить жорсткі дії з боку. У нас є інформація про те, що військові напідпитку стріляють у цивільних. Можуть цивільного чоловіка розстріляти, бо їм здається, що він нібито допомагає українським військовим», – сказав він.

Гайдай зазначив, що росіяни також саджають до в'язниць тих молодих хлопців, які відмовляються воювати. Попередньо відомо, що із кожного населеного пункту було вивезено кілька десятків мирних жителів.

«У нас є інформація про те, що молодих хлопців просто хапають, і якщо вони не хочуть йти на фронт, вивозять до Луганська і там садять у в'язниці. Є інформація, що по 10-15 цивільних із того чи іншого села забирають і вивозять, таким чином лякають місцевих, аби вони не допомагали ЗСУ... Це все говорить про те, що вони перебувають на піку нервового зриву», – наголосив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луганськ
В тему