30 Грудня 2022
Новини

У Донецьку ліквідували топчиновника Слідкому росії

У Донецьку ліквідували топчиновника Слідкому росії

Заступника керівника контрольно-слідчого відділу військового слідчого управління Слідкому рф з Об'єднаного угруповання військ Євгена Рибакова ліквідували в окупованому Донецьку.

Про це повідомляють у Слідчому комітеті російської федерації. В офіційному повідомленні зазначили, що він загинув 30 грудня "в результаті артилерійського обстрілу". 

"При виконанні службових обов'язків в ході проведення спеціальної військової операції в Донбасі загинув заступник керівника контрольно-слідчого відділу військового слідчого управління Слідчого комітету російської федерації з Об'єднаного угруповання військ (сил)", - повідомляється на сайті СК рф.

Раніше журналіст Сергій Костеж повідомляв, що влітку під Попасною Збройні Сили України ліквідували російського генерал-лейтенанта Романа Кутузова. Також в мережі була інформація про ліквідацію одного з командирів чеченського СОБР з близького оточення Кадирова Муси Адалае.

Нещодавно в Донецькому ресторані ліквідували колишнього офіцера російського спецназу "Альфа" Михайла Брідасова. Також в Україні був ліквідований костромський рецидивіст Андрій Чечуров з ПВК "Вагнера".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, війна з Росією
В тему