20 Грудня 2022
Новини

На «Ягодині» на декілька днів черга знову стане живою

На «Ягодині» на декілька днів черга знову стане живою

У порядку живої черги на пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" з 20 до 24 грудня здійснюватиметься перетин кордону.

Раніше тут ввели електронну чергу, - повідомляє пресслужба Державної служби з безпеки та транспорту (Укртрансбезпеки). Зазначається, що жива черга запрацює після закінчення черги з зареєстрованих 16 грудня.

"20 - 23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути до терміналу та стати в живу чергу", – йдеться в повідомленні.

У Держслужбі з безпеки та транспорту пояснили, що тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги та проїзду автомобілів, які раніше встали в чергу але не встигли виїхати.

"Команда проєкту завершує роботи з відновлення основного та резервних серверів сайту echerha.gov.ua, який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням.  

Ми вже розгорнули системи в кількох різних цифрових центрах і працюємо над безпечним переносом даних для збереження кожного запису", – додали в Укртрансбезпеці.

Запис в єЧергу на сайті echerha.gov.ua відновлять у п’ятницю, 23 грудня.

Найближча дата, на яку 23 грудня відкриється запис у загальній черзі  - 25 грудня, 12:00; у черзі на ветеринарний контроль - 27 грудня, 12:00. З 12:00 25 грудня проїзд у загальній черзі через пункт пропуску "Ягодин - Дорогуськ" буде виключно за записом на сайті електронної черги.

"Ми прагнемо впорядкувати перетин кордону до свят, щоб всі перевізники могли завершити свої справи і водії встигли повернутись додому на свята", – резюмували в Держслужбі.

Нагадаємо, з понеділка, 12 грудня, на пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" запрацювала електронна черга перетину кордону.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, митниця
В тему

Останні матеріали