19 Грудня 2022
Новини

Атака дронами Київщини та обстріл Донеччини: ситуація в областях

Атака дронами Київщини та обстріл Донеччини: ситуація в областях

Низку областей України за добу 18 грудня обстріляли російські окупанти.

Наслідки ворожих обстрілів на ранок, 19 грудня:

Київщина: вночі сили ППО збили 18 з 23 дронів-камікадзе. Уламками пошкодило проїжджу частину у Солом’янському районі, а також вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі. Є влучання в об’єкт інфраструктури.

Запоріжжя: вчора окупанти вразили з реактивної та ствольної артилерії військову інфраструктуру в районах Темирівки, Червоного, Новоандріївки, Малих Щербаків і Плавнів. Також постраждала цивільна інфраструктура Оріхівщини, Гуляйпільщини та Василівського району.

Дніпропетровщина: над областю вночі збили два ворожі безпілотники. Окрім цього, через обстріли у Червоногригорівській громаді понівечені 11 приватних будинків, газогін, лінія електропередач, знеструмлена насосна станція водоканалу. У Марганці пошкоджені понад 20 приватних будинків, дитячо-юнацька спортивна школа, ліцей, школа мистецтв та адмінбудівля.

Херсонщина: окупанти 69 разів обстріляли область – 6 поранених. У Херсоні поцілили в освітній заклад, готель, приватні та багатоквартирні будинки.

Донеччина: вночі росіяни обстрілювали різні ділянки фронту від Вугледара до Лимана. У Бахмуті 2 загиблих та 3 поранених. В місті пошкоджено 2 приватні будинки. У Сіверську пошкоджено адмінбудівлю, а в Парасковіївці Соледарської громади - приватний будинок. У Торському 1 загиблий.

Сумщина: вранці окупанти вдарили з мінометів по Зноб-Новгородській громаді, 2 прильоти.

Харківщина: ворог продовжує гатити по населених пунктах області, що розташовані поряд із кордоном з рф та лінією зіткнення. У Куп'янському районі 1 поранений. В смт Дворічна пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

Миколаївщина: вчора ворог з РСЗВ обстрілював акваторію Очаківської громади. Без жертв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему