15 Грудня 2022
Новини

На річковому кордоні з Румунією виявили труп українця

На річковому кордоні з Румунією виявили труп українця

На межі Закарпатської області і Румунії на березі річки Тиса виявили тіло чоловіка.

З початку повномасштабної війни це вже 12-й подібний випадок на цій річковій ділянці. Тут прикордонники фіксують найбільше спроб порушення держкордону. Про це пише Держприкордонслужба.

"Про виявлення тіла людини на березі Тиси зі свого боку кордону повідомили румунські прикордонники. Чоловіка без ознак життя виявили учора (14 грудня – ред.) вранці. Жодних документів при ньому не знайшли. Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи потопельника", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники зазначили, що від початку з 24 лютого, коли росія вторглась в Україну, це вже дванадцятий випадок виявлення тіла чоловічої статі на українсько-румунській річковій ділянці кордону. У ДПСУ підкреслили, що на цій межі фіксують найбільше спроб порушення держкордону.

Прикордонники закликали людей, які хочуть незаконно покинути територію України, не ризикувати своїм життям і здоров’ям.

Повідомляється, що глибина річки Тиса, якою на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону проходить кордон із сусідніми Румунією та Угорщиною, подекуди сягає 2,5 метрів, а ширина – 80 метрів. Занурюватися у холодну воду повноводних водойм небезпечно, підкреслили прикордонники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, закарпаття, Румунія
В тему

Останні матеріали