13 Грудня 2022
Новини

У Куп'янську під ракетний обстріл потрапила «швидка»: постраждав медик

У Куп'янську під ракетний обстріл потрапила «швидка»: постраждав медик
По Куп'янську Харківської області під ранок 13 грудня російсько-окупаційні війська завдали ракетного удару.
Під обстріл потрапила машина швидкої, що у цей час їхала на виклик. Про це повідомив Офіс Генпрокурора.

Окупанти вдарили по місту ракетами типу С-300 близько 04:30 13 грудня. Ракета влучила у двоповерхову адмінбудівлю, внаслідок чого сталася пожежа на площі 400 м кв. Сама будівля — повністю зруйнована.

Під час цього удару на виклик у Куп'янську їхав автомобіль швидкої допомоги. Швидка потрапила під обстріл: вибуховою хвилею вибило скло, отримав поранення фельдшер 54 років. Йому надали допомогу на місці.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Санкція цієї статті передбачає від 8 до 12 років ув'язнення.

Нагадаємо, за даними обласної військової адміністрації, окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти області. Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Куп’янський райони. 

На Куп’янському напрямку війська рф відкривали вогонь з танків та всього спектру артилерії в районі Кислівки, Котлярівки, Табаївки та Берестового. За попередньою інформацією, минулося без жертв та постраждалих. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією, швидка допомога
В тему