13 Грудня 2022
Новини

У білоруській армії розпочали раптову перевірку бойової готовності

У білоруській армії розпочали раптову перевірку бойової готовності
Про початок «раптової перевірки бойової готовності» 13 грудня за дорученням самопроголошеного президента олександра лукашенка заявило Міністерство оборони білорусі.

Про це повідомила пресслужба Міноборони білорусі.

Там заявили, що заходи матимуть комплексний характер. А війська мають у найкоротші терміни висунутись у призначені райони, здійснити їхнє інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, а також навести мостові переправи через річки Неман та Березина.

У цей період заплановано пересування військової техніки та особового складу, тимчасове обмеження руху транспорту окремими дорогами загального користування та ділянками місцевості.

Напередодні військово-пропагандистські канали заявили про початок чергового етапу бойового злагодження так званого спільного Регіонального угрупування військ білорусі та росії та переміщення російської техніки у район Брестського полігону, повідомив «Беларускі Гаюн».

Станом на ранок 13 грудня Генштаб ЗСУ повідомив, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, білорусь
В тему