10 Грудня 2022
Новини

Яка ситуація в областях України

Яка ситуація в областях України

Низку областей України в ніч проти 10 грудня обстріляли російські окупанти.

Наслідки ворожих обстрілів станом на ранок:

Одещина: вночі ворог атакував область дронами-камікадзе. Пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури та житлового фонду. Практично в усіх районах та громадах області відсутнє світло. 

Херсонщина: вночі та вранці окупанти гатили по Херсону. Через пошкодження ліній електроживлення без світла залишилися центр міста, Шуменський мікрорайон та селище Степанівка.

Сумщина: вчора ввечері росія завдала ракетного удару по Великописарівській громаді. Пошкоджено 20 приватних будинків, багатоквартирний дім, пожежна частина, відділення банку, 5 магазинів та автомобілі.

Донеччина: у Вугледарі через обстріли пошкоджено 3 будинки. Гучно було у Курахівській громаді - росіяни стріляли по Кураховому, Гірнику та Ізмайлівці, пошкодили 17 будинків. У Бахмуті - 2 поранених. У місті пошкоджено будинок і крамницю. 

Харківщина: в Куп'янську внаслідок обстрілів сталася пожежа на складських приміщеннях. В Золочеві пошкоджена адмінбудівля, в Золочевській громаді - об‘єкт інфраструктури. 

Запоріжжя: ракетних ударів зазнали Комишуваха, Григорівське і Юльївка Запорізького району. Також учора під прицілом були населені пункти Василівського та Пологівського районів.

Миколаївщина: під ранок ворог завдавав ударів з РСЗВ по акваторії Очаківської громади. Без жертв.

Дніпропетровщина: вночі ворог знов бив по Нікопольщині. У Нікополі - 4 поранених. У місті пошкоджені 11 багатоповерхових та приватних будинків, дитячий садок, адміністративна та офісна будівлі, автомийка, автостоянка, кілька автівок, газогін та лінії електропередач. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему