9 Грудня 2022
Новини

На Запоріжжі ЗСУ вдарили по зосередженню росіян - поранено 240 окупантів

На Запоріжжі ЗСУ вдарили по зосередженню росіян - поранено 240 окупантів
У районах тимчасово окупованих міст на Запоріжжі ЗСУ 7 грудня завдали удари по зосередженню російсько-окупаційних військ. 

Близько 240 окупантів поранено. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Удари завдали по зосередженню окупантів у районах Бердянська, Токмака, Мелітополя, Енергодара, Дніпрорудного, Пологів та Василівки.

У результаті знищили 3 склади боєприпасів і близько 20 одиниць військової техніки різних типів. 

За інформацією Генштабу, розгорнутий на базі Токмацького протитуберкульозного диспансеру шпиталь повністю заповнений пораненими військовими рф. 

Також підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України впродовж 8 грудня уразили 8 пунктів управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 склади боєприпасів загарбників.

Водночас противник завдав 5 ракетних та 3 авіаційних удари, а також здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Варто зауважити, що за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів у районах Білогорівки на Луганщині та Кліщіївки й Мар’їнки на Донеччині.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти не припиняють спроб іти в наступ. На Новопавлівському, Куп’янському та Херсонському напрямках противник обороняється.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, запоріжжя, збройні сили україни
В тему